Disclaimer

Website Algemeen

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan de eigenaar, de Sarah-Stichting, niet voor de juistheid en volledigheid daarvan instaan. De website wordt regelmatig bijgewerkt. Hiervan wordt niet vooraf melding gemaakt.

Website Aansprakelijkheid

De Sarah-Stichting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook die het gevolg is van eventuele onjuiste of ontbrekende informatie, onjuistheden of het niet goed functioneren van deze website. Verder staat de Stichting niet garant voor de beschikbaarheid en inhoud van websites van derden waarnaar vanaf deze website wordt verwezen.

Website Auteursrecht

Het auteursrecht op deze website berust bij de Sarah-Stichting. Voor het gebruik van teksten en afbeeldingen moet vooraf toestemming worden gevraagd.

Sarahdag Aansprakelijkheid

De Sarah-Stichting is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigde bezittingen van deelnemers. 

Privacy

Bij deelname aan de Sarahdag geef je toestemming dat  je naam en woonplaats vermeld word op de deelnemerslijst. Persoonsgegevens worden bewaard tot Sarahdag daarna worden deze vernietigd.

 

 

Voorwaarden deelname Sarahdag 2023

icon okeDe voorwaarden:

- Je bent geboren in 1972 of 1973 en je hebt nog niet eerder deelgenomen aan de Sarahdag Rijsbergen. Lees meer...


 

 

Inschrijvingen 2023

Save the date: zaterdag 26 augustus 2023! Alle ladies uit Rijsbergen en omstreken die in 1972 of 1973 geboren zijn, zijn van harte welkom!
Inschrijven kan vanaf 2 april 2023. 

pencil clip art

Sarahdag Rijsbergen...
Traditiegetrouw: iedere laatste zaterdag van augustus!